Vacatures Horwath HTL

Horwath HTL adviseert, op basis van feiten, bedrijven en overheden over strategische en economische vraagstukken in de gastvrijheidbranche. Vragen variëren van strategie-, beleids-, en/of productontwikkeling van (inter)nationale en lagere overheden, ketens of individuele bedrijven tot organisatieanalyses en -adviezen en de implementatie van bijvoorbeeld operationele aanpassingen in de keuken. Een van de producten van Horwath HTL is de uitgave van het jaarlijkse HOSTA onderzoek, die de resultaten weergeeft van gedetailleerde enquêtes gehouden onder 3-, 4- en 5-sterren hotels. Ook binnen andere gebieden worden statistieken bijgehouden en gepubliceerd, waaronder de Compensation & Benefits Analyse binnen de hotels in Nederland en de Gosta, statistische gegevens van golfbanen in Nederland.

Horwath HTL maakt deel uit van Crowe Global, een internationaal verband van organisatieadviseurs, belastingadviseurs en accountants. De internationale adviseurs op het gebied van hospitality zijn verenigd in Horwath HTL. Het kantoor aan de Van Hengellaan 2 in Hilversum ligt op 15 minuten loopafstand van het NS-station Hilversum Noord.

Op dit moment heeft Horwath HTL de volgende vacature(s):

 

Functieomschrijving stagiair / junior consultant gastvrijheidsbranche

Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken. Je bent niet bang voor cijfers en geïnteresseerd in (financieel) analytisch werk en de koppeling hiervan aan de praktijksituatie. Je bent gedreven om projecten tot een goed einde te brengen. Het advieswerk trekt je aan om je horizon te verbreden door in korte tijd een scala van bedrijven intensief te leren kennen. Daarnaast ben je creatief, nauwkeurig, een doorzetter en goed in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Als junior consultant zul je direct gaan meewerken met lopende projecten. Voornamelijk taxaties, haalbaarheidsstudies of bedrijfseconomische waardebepalingen van nieuwe of bestaande hotels maar ook operationele studies van horeca bedrijven. Hierbij ben je medeverantwoordelijk voor de afronding van de opdracht naar de opdrachtgever toe. Specifiek betekent dit onder andere het uitvoeren van aanbod, vraag, concurrentie, concept en financiële analyses. De daarbij behorende werkzaamheden bestaan onder andere uit het verkrijgen van relevante informatie, het schrijven van rapporten, en enkele administratieve werkzaamheden. Werken bij Horwath HTL betekent veel leren in korte tijd en op sommige momenten initiatief en verantwoordelijkheid durven nemen.

Herken je je in dit profiel? Stuur dan je brief met C.V. aan info@horwathhtl.nl of:

 

Horwath HTL
t.a.v. de heer E.G. Hoogendoorn
Van Hengellaan 2
1217 AS HILVERSUM