Horwath HTL Conference Panel Q&A’s

By Marco van Bruggen on 29. april 2020

HTL Panel Session QAs scaled 1

Hospitality Tomorrow Virtual Conference

Horwath HTL was verheugd om gevraagd te worden om een ​​panel te modereren op het recente Hospitality Tomorrow-evenement. Het was het eerste ‘virtuele’ evenement in zijn soort waaraan we hadden deelgenomen en het opende een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden voor interactie met het publiek. Velen van ons hebben de ervaring gehad om op conferenties in panels te zitten wanneer het onvermijdelijke moment van ‘heeft iemand nog vragen?’ aanbreekt, meestal met een ijzige stilte, of één vraag voordat iedereen naar buiten rent.

Het mooie van de virtuele conferentie met een chatfunctie is dat we tijdens onze sessie zoveel vragen kregen van mensen die toekeken. Verbazingwekkend genoeg werden veel van deze vragen in real-time beantwoord door onze experts die aan het panel deelnamen. Er waren echter ook veel vragen die we om voor de hand liggende redenen niet konden beantwoorden, dus besloten we dat het nuttig zou zijn om alle vragen van de chat te downloaden, ze te beantwoorden en vervolgens de reactie te publiceren.

Zoals te verwachten bestrijken de vragen zelf een breed spectrum van de branche en kunnen ze niet gemakkelijk in categorieën worden ingedeeld. Om deze reden denken we dat het het gemakkelijkst is om ze gewoon te publiceren zoals ze binnenkwamen en mensen te laten lezen. We zijn altijd graag bereid om vragen van iedereen te beantwoorden, dus als je je geïnspireerd voelt na deze publicatie, zoek dan een expert uit onze kantorenlijst en stuur ons een bericht.

Marco 1

About the author

Marco van Bruggen mvanbruggen@horwathhtl.com