Slide 1
Horwath HTL Planning & Ontwikkeling
Slide 2
Wereldwijd meer dan 12.000 haalbaarheidsstudies succesvol afgerond.
Slide 3
Voor elk probleem een oplossing.

Video Viewpoint

 

Links

Selecteer professionele diensten
Per klant type
Per type dienst

Planning en ontwikkeling

Onze projectervaring, periodiek marktonderzoek en onze analysemogelijkheden zijn gericht op alle projecten in de gastvrijheidbranche. Dankzij onze kennis zijn we in staat relevante kansen en bedreigingen in een vroeg stadium op te merken en hierbij passende aanbevelingen te leveren voor de positionering en het bereiken van maximale resultaten. Haalbaarheid van bestaande en nieuwe projecten toetsen we door te kijken naar toekomstige marktontwikkelingen, de verwachte cashflow en het verwachte rendement te berekenen.

De rapporten van Horwath HTL worden gebruikt door ontwikkelaars, exploitanten, financiële instellingen en investeerders om een onafhankelijk beeld te krijgen over de levensvatbaarheid van projecten. Verder kan Horwath HTL met de uitgebreide kennis van de markt assisteren bij het kiezen van de juiste managementvorm en welke exploitant het best invulling hieraan kan geven. Daarnaast kunnen wij assisteren bij eventuele onderhandelingen.

We bieden de volgende diensten:

 • Markt- en Financiële Haalbaarheidsstudies
 • Waarderingen
 • Projectoptimalisatie
 • Selectie en onderhandeling in managementcontract
 • Grondwaardeberekening
 • Strategische planning
 • Marktstrategie

Success Stories

 • Planning & Development

  RevPAR analyse YOTEL Amsterdam-Noord, Nederland

  Categorie: RevPAR analyse

  Project beschrijving: Horwath HTL is gevraagd om een RevPAR analyse te maken voor het nieuw te bouwen YOTEL hotel in Amsterdam-Noord. Om een zo duurzaam mogelijk hotel te creëren maken zij onder andere gebruik van een uniek circulair watersysteem.

  Lees meer
  Planning & Development, Tourism & Leisure

  Monitoring hotelmarkt gemeente Utrecht, Nederland

  Categorie: Monitoring van de lokale hotelmarkt in de gemeente Utrecht

  Project beschrijving: Naar aanleiding van eerder voor de gemeente Utrecht opgestelde rapporten, heeft de gemeente Horwath HTL gevraagd om de huidige hotelmarkt voor de regio in kaart te brengen waarbij tevens een prognose is gedaan voor de periode 2017-2024.

  Lees meer
Bekijk alle projecten