Horwath HTL, Specialisten in Hotellerie, Toerisme en Leisure

Horwath HTL focust zich volledig op advisering in Hotellerie, Toerisme en Leisure. Met meer dan tweehonderdvijftig professionals wereldwijd biedt ons netwerk het unieke voordeel van een grote hoeveelheid internationale kennis alsmede lokale kennis die we kunnen inzetten.
We bieden een breed scala aan oplossingen, dat zich richt op de hele levenscyclus van het hotelproduct, van de start met planning en ontwikkeling tot en met asset management van bestaande hotels, maar ook operationeel advies, begeleiding van transacties en financiële herstructurering.

Advisering over oplossingen in de volle breedte van de Gastvrijheidsbranche

Horwath HTL is de grootste adviesorganisatie in de gastvrijheidsbranche, met 50 kantoren in 39 landen, met hoogwaardige kennis en een brede orientatie. We kunnen gebruik maken van kennis en ervaring van duizenden projecten uitgevoerd over een groot aantal jaren en in een enorme variëteit van economische omgevingen.
Hotel- en vastgoedbedrijven kiezen voor Horwath HTL, maar ook financiële instellingen die willen investeren of geld willen uitlenen in deze branche. Voor ieder project kunnen we de inzet bieden van internationale constante kwaliteit van service, in combinatie met lokale oplossingen.

Lees hier meer over onze producten en diensten

Download hier de meest recente Horwath HTL brochures