Crowe Horwath International netwerk

Het netwerk van Crowe Horwath International bestaat uit meer dan 150 accountancy bedrijven in meer dan 100 landen.

Lidfirma’s van Crowe Horwath International staan bekend om hun lokale kennis, expertise en ervaring. Ze handhaven een internationale reputatie van de hoogste kwaliteit in audit, tax, advies-en risico-diensten. Deze unieke positie biedt Crowe Horwath International wereldwijd de mogelijkheden om met het goed geïntegreerde netwerk waarde te leveren aan multinationale klanten.

Leiderschap. Iedere lidfirma heeft een sterke positie in zijn nationale bedrijfsleven en heeft een uitgebreide kennis van de lokale wetten en gebruiken.

Kwaliteit, professionele diensten. Hoogwaardige professionele diensten (audit, tax en advisory) zijn de kracht van Crowe Horwath International lidfirma’s. Gestandaardiseerde operationele procedures voor het internationale werk zijn ontwikkeld.

International Sterkte. Er wordt gewerkt in regio’s, die worden aangestuurd door regionale bestuurders. Deze zijn als volgt opgezet:

  • Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) door Bernard Delomenie,
  • Azië Pacific door Mok Yuen Lok, regionaal bestuur,
  • Amerika’s door Eduardo Pestarino.

Een boodschap van de Chief Executive Officer, J. Kevin McGrath

In de huidige wereld van snelle globalisering en steeds meer concurrerende markten, kunnen klanten over de hele wereld getuigen van de voordelen die zij hebben gehaald door gebruik te maken van diensten van leden van Crowe Horwath International. Onze grootste kracht is ons vermogen om de strategische behoeften van onze klanten in te begrijpen. Samen met de ervaring van onze professionals in het bedrijfsleven helpen we onze klanten aan deze behoeften te voldoen. Onze professionals vormen een sterk internationaal netwerk en delen de toewijding om aan de hoogste eisen van klantenservice te voldoen“.