Neem contact op

Neem voor alle vragen contact op via:

ADRES

Horwath HTL
Villa Berkheide
Van Hengellaan 2
1217 AS Hilversum
The Netherlands
Email: info@HorwathHTL.nl
Tel: +31 35 773 26 05

ROUTEBESCHRIJVING
Per auto:

Vanaf de A1 vanuit Amsterdam of Amersfoort:
Neem op de A1 de afslag Laren richting Hilversum Noord (afslag 9). Sla aan het eind van de afrit linksaf. Volg de N525 richting Hilversum en ga na ongeveer twee kilometer bij het kruispunt met verkeerslichten in Hilversum rechtsaf de Johannes Geradtsweg op. Volg de borden richting Mediapark-Bussum tot u over een spoorviaduct rijdt. Na het spoorviaduct verandert de naam van de weg in Insulindelaan en weer later verandert de naam van de weg in de Godelindeweg. Na bijna een kilometer vanaf het einde van het spoorviaduct slaat u rechtsaf, op de kruising zonder verkeerslichten waar links een watertoren staat. Dit is de Jacobus Pennweg. Vervolgens neemt u de derde straat rechts. Dit is de Van Hengellaan. Het eerste pand aan uw rechterhand is Villa Berkheide op nummer 2. U kunt links aan de zijkant van het pand parkeren.

Vanaf de A2 vanuit Amsterdam of Utrecht:
Neem op de A2 de afslag Vinkeveen richting N201/Vinkeveen/Hilversum (afslag 4). Volg na de afslag de borden Hilversum en blijf de N201 ongeveer elf kilometer volgen. U komt bij een rotonde uit. Neem hier de tweede afslag. Na ongeveer vierhonderd meter maakt de Vreelandseweg een bocht naar links en gaat achtereenvolgens over in de Gijsbrecht van Amstelstraat, welke overgaat in de Geert van Mesdagweg. Ruim vierhonderd meter na het kruispunt met verkeerslichten slaat u linksaf, op de kruising zonder verkeerslichten waar rechts een watertoren staat. Dit is de Jacobus Pennweg. Vervolgens neemt u de derde straat rechts. Dit is de Van Hengellaan. Het eerste pand aan uw rechterhand is Villa Berkheide op nummer 2. U kunt links aan de zijkant van het pand parkeren.

Vanaf de A27 vanuit Utrecht:
Volg de borden A1/E231 richting Hilversum-Noord/Amsterdam. Rij verder als vanaf de A1 vanuit Amsterdam of Amersfoort.

Per openbaar vervoer:

Ons kantoor ligt op ongeveer vijftien minuten lopen vanaf NS Station Hilversum Media Park. Loop aan de achterkant het station uit; dit is de kant van het Media Park. Steek de Lage Naarderweg over en neem het voetpad naar links. Blijf langs het Media Park lopen tot aan de rotonde. Steek bij de rotonde over door de tweede afslag te nemen. Loop tot aan het eerste kruispunt met verkeerslichten en sla rechtsaf. Dit is de Johannes Geradtsweg, welke verandert in de Insulindelaan en daarna in de Godelineweg. Neem na het afslaan de tweede straat rechts. Dit is de Ceintuurbaan. Neem nogmaals de tweede straat rechts. Dit is de Jacobus Pennweg die met een knik naar rechts overloopt in de Trompenbergerweg. Neem de eerste straat rechts. Dit is de Van Hengellaan. Het eerste pand aan uw rechterhand is Villa Berkheide op nummer 2.

Horwath HTL bevindt zich op de eerste etage.