The Netherlands Hotel Market Sentiment Survey 2018

By On 05th April 2018

Horwath HTL Nederland presenteert de nieuwste editie van de Hotel Market Sentiment Survey. De survey geeft een snel beeld van de marktverwachtingen voor de Nederlandse hotellerie, zoals gezien door de hoteliers. In de survey wordt ingegaan op de verwachtingen voor bezettingsgraad, gemiddelde kamerprijs en totale omzet, en op de relevante marktontwikkelingen.

In 2018 is het marktsentiment sterk gestegen ten opzichte van 2017, wat veroorzaakt wordt door een toenemend optimisme onder de hoteliers.

 

Follow us

Friend me on FacebookFollow me on TwitterFollow my company on LinkedIn

Copyright 2016 Horwath HTL Limited. All right reserved.

Crowe Horwath International is a leading international network of separate and independent accounting and consulting firms that may be licensed to use "Crowe," "Crowe Horwath" or "Horwath" in connection with the provision of accounting, auditing, tax, consulting or other professional services to their clients. Crowe Horwath International itself is a nonpracticing entity and does not provide professional services in its own right. Neither Crowe Horwath International nor any member is liable or responsible for the professional services performed by any other member.