HOSTA Rapport 2017

By On 14th September 2017

14 september 2017
Op 12 september 2017 werd de 40e editie van het HOSTA rapport gepresenteerd tijdens het Horwath HTL Hotel Event. Het thema betrof “Circulaire Economie in de Hotellerie”, wat extra kracht werd bijgezet door de bijzondere locatie waar het evenement plaatsvond: circulair paviljoen Circl. Het event werd mede mogelijk gemaakt door sponsor ABN AMRO en co-sponsor Baker McKenzie.

Horwath HTL Hotel Event

Horwath HTL Hotel Event 2017

Gedurende de middag deelde verschillende innovatieve sprekers hun visie over de toegevoegde waarde van duurzaamheid en circulariteit voor de hotellerie. De presentaties van de sprekers vindt u hieronder:

40 Jaar HOSTA – Ewout Hoogendoorn
Kwantificeren van Duurzaamheid – Boudewijn Mos
Circulaire Economie in de Hotellerie – Stef Driessen
Panel Discussie:
Dirk Dekker (Being Development)
Francis Windt (Accor Hotels)
Ramon Pasma (Baker McKenzie)
Xander Bueno de Mesquita (Amstelside / QO Hotel)

Het HOSTA 2017 rapport is vanaf nu hier te bestellen.

sfeerimpressie Horwath HTL Hotel Event 2017, Hannie Verhoeven Fotograaf-001

Follow us

Friend me on FacebookFollow me on TwitterFollow my company on LinkedIn

Copyright 2016 Horwath HTL Limited. All right reserved.

Crowe Horwath International is a leading international network of separate and independent accounting and consulting firms that may be licensed to use "Crowe," "Crowe Horwath" or "Horwath" in connection with the provision of accounting, auditing, tax, consulting or other professional services to their clients. Crowe Horwath International itself is a nonpracticing entity and does not provide professional services in its own right. Neither Crowe Horwath International nor any member is liable or responsible for the professional services performed by any other member.