5 Juni 2013

Op woensdag 5 juni presenteerden Amsterdam Metropolitan Area (AMA) en Horwath HTL het HOSTA 2013 rapport, waarin de laatste hotelcijfers zijn gepubliceerd. De presentatie vond plaats om 16.30 uur bij de AMA-stand (11.01) op de PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche in de Amsterdam RAI.

Provada13

Het HOSTA 2013 rapport geeft de hotelstatistieken weer van de drie-, vier- en vijfsterrenmarkt in Nederland, België en Luxemburg. Uit het HOSTA rapport blijkt dat de hotelmarkt, die nog herstellende was van de economische crisis, het afgelopen jaar opnieuw kampte met dalende resultaten. In de presentatie wordt ingegaan op de oorzaken van de huidige ontwikkelingen en de verwachtingen voor de toekomst.

Tijdens de aansluitende Amsterdam Super City / Hotel Netwerkborrel was er de mogelijkheid om o.a. de bestuurders en projectleiders van Amsterdam Metropolitan Area te ontmoeten.

Bekijk hier de sheets van de presentatie.

U kunt het HOSTA 2013 rapport bestellen via het bestelformulier.

 
Profile Image
About The Author

Ewout Hoogendoorn

Business Recovery, Tourism, Valuations, Transactional Advice, Asset Management, Planning & Development
Ewout Hoogendoorn is owner and managing director of Horwath HTL Benelux, member of Crowe Horwath International. Crowe Horwath International is an international organisation of accountants, tax consultants and management consultants. The management consultancies have a strong focus on Hotel, Tourism and Leisure Industries with 50 offices worldwide and approximately 350 people. Ewout studied architecture and Business Administration in Delft and has 29 years of experience in developing and implementing strategies, project management, market research and development of market strategies in the following sectors: building industry (5 years), general consultancy (6 years), and hotel tourism and leisure industries (18 years). Horwath HTL presents marketing and financial figures of the Benelux hotel industry at an annual conference initiated and chaired by Ewout as of 1998, and sponsored by ING Bank. Ewout maintains strong relationships with the hospitality desks of all major Dutch banks and a number of foreign banks. As Horwath takes a leading position in consulting to the hotel industry, Ewout is involved in almost all major Dutch hotel developments. He enjoys working based on facts and figures, and is inspired by turning that knowledge into an instrument for active change management. A quote which particularly appeals to him is the following: ‘At the end of the day, a fine balance needs to be secured between the ‘soft’ and ‘hard’ sides of an organization.’
Director @ The Netherlands
view my profile...