4 Juni 2014, 12.30 uur
Den Haag Rotterdam stand (Hal 11, stand 22)

Op woensdag 4 juni presenteerde Horwath HTL, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, de eerste cijfers uit het HOSTA 2014 rapport.

De presentatie vond plaats om 12.30 uur bij de Den Haag/Rotterdam-stand (11.22) op de PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche in de Amsterdam RAI.

Uit het HOSTA rapport blijkt dat de hotelmarkt voorzichtig uit de crisis is gekomen en weer positieve verwachtingen heeft. In de presentatie wordt ingegaan op de oorzaken van de huidige ontwikkelingen en de verwachtingen voor de toekomst voor de hotellerie in Nederland.

Vervolgens wordt nader ingegaan op de hotelsector in Den Haag: marktontwikkeling, de door de gemeente gevoerde hotelstrategie en kansen/mogelijkheden voor hoteliers, investeerders, ontwikkelaars etc.

De sheets van de presentatie kunt u hier nalezen.

U kunt het HOSTA 2014 rapport bestellen via het bestelformulier.

 
Profile Image
About The Author

Ewout Hoogendoorn

Business Recovery, Tourism, Valuations, Transactional Advice, Asset Management, Planning & Development
Ewout Hoogendoorn is owner and managing director of Horwath HTL Benelux, member of Crowe Horwath International. Crowe Horwath International is an international organisation of accountants, tax consultants and management consultants. The management consultancies have a strong focus on Hotel, Tourism and Leisure Industries with 50 offices worldwide and approximately 350 people. Ewout studied architecture and Business Administration in Delft and has 29 years of experience in developing and implementing strategies, project management, market research and development of market strategies in the following sectors: building industry (5 years), general consultancy (6 years), and hotel tourism and leisure industries (18 years). Horwath HTL presents marketing and financial figures of the Benelux hotel industry at an annual conference initiated and chaired by Ewout as of 1998, and sponsored by ING Bank. Ewout maintains strong relationships with the hospitality desks of all major Dutch banks and a number of foreign banks. As Horwath takes a leading position in consulting to the hotel industry, Ewout is involved in almost all major Dutch hotel developments. He enjoys working based on facts and figures, and is inspired by turning that knowledge into an instrument for active change management. A quote which particularly appeals to him is the following: ‘At the end of the day, a fine balance needs to be secured between the ‘soft’ and ‘hard’ sides of an organization.’
Director @ The Netherlands
view my profile...