4 april 2013
Locatie: The Art of Living Well, ‘s-Hertogenbosch

Op donderdag 4 april 2013 vindt het “Hoteltrends 2014 Seminar” plaats op het terrein van The Art of Living Well te ‘s-Hertogenbosch. Het programma is afgestemd op eigenaren en managers van thermen- en wellness hotels, hoteliers, projectontwikkelaars, eindbeslissers, architecten, investeerders, innovatiebureaus en degene die willen investeren in de groeiende wellness branche.

Ewout Hoogendoorn, director van Horwath HTL, presenteert op het seminar de uitkomsten van het HOSTA 2012 rapport. Dit toonaangevende rapport geeft de resultaten weer van de hotellerie in Nederland, België en Luxemburg. Aan het onderzoek hebben ruim 400 drie-, vier- en vijfsterrenhotels in de Benelux meegewerkt. Daarnaast zoomt hij in op de populariteit van wellness in de hotellerie.

Na de plenaire sessies volgen er 4 interactieve workshop sessies waarbij uit diverse invalshoeken de hotelbranche, met de insteek wellness, wordt benaderd. De workshops worden gehouden in aparte ruimtes en duren elk ongeveer een half uur.

 
Profile Image
About The Author

Ewout Hoogendoorn

Business Recovery, Tourism, Valuations, Transactional Advice, Asset Management, Planning & Development
Ewout Hoogendoorn is owner and managing director of Horwath HTL Benelux, member of Crowe Horwath International. Crowe Horwath International is an international organisation of accountants, tax consultants and management consultants. The management consultancies have a strong focus on Hotel, Tourism and Leisure Industries with 50 offices worldwide and approximately 350 people. Ewout studied architecture and Business Administration in Delft and has 29 years of experience in developing and implementing strategies, project management, market research and development of market strategies in the following sectors: building industry (5 years), general consultancy (6 years), and hotel tourism and leisure industries (18 years). Horwath HTL presents marketing and financial figures of the Benelux hotel industry at an annual conference initiated and chaired by Ewout as of 1998, and sponsored by ING Bank. Ewout maintains strong relationships with the hospitality desks of all major Dutch banks and a number of foreign banks. As Horwath takes a leading position in consulting to the hotel industry, Ewout is involved in almost all major Dutch hotel developments. He enjoys working based on facts and figures, and is inspired by turning that knowledge into an instrument for active change management. A quote which particularly appeals to him is the following: ‘At the end of the day, a fine balance needs to be secured between the ‘soft’ and ‘hard’ sides of an organization.’
Director @ The Netherlands
view my profile...